Gjakmarrja - Short Film

Gjakmarrja – Short Film

Film Televiziv i mbështetur dhe financuar nga Radio Televizioni Shtetëror i Maqedonisë së Veriut – TVM2.
I realizuar nga FrameIn Production.
Një Tregim i cili flet për Traditën,Kanunin dhe Hakmarrjen.

Read more: https://blogtubez.com/category/relax/movies/ by BlogTubez.com.

SHARE